arts. dr. Arjan Damen
Maak uw afspraak bij dr. Arjan Damen

Dr. A.L.W.A.M. Damen (BIG: 29020559901) studeerde geneeskunde in Nijmegen vanaf 1981 en behaalde zijn artsexamen in 1989. Van 1995 tot en met 1998 deed hij de opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis te Groningen. Daarna was hij vanaf 1998 verbonden aan het Academisch ziekenhuis te Maastricht. In 2000 begon hij als plastische chirurg in het St. Elisabethziekenhuis te Tilburg. Dr. Arjan Damen heeft een groot aantal wetenschappelijke onderzoeken op zijn naam staan. Vanaf 1990 geeft hij hierover voordrachten, veelal op het gebied van esthetische en aangezichtschirurgie. In 2001 verscheen zijn dissertatie ‘Treatment of osteoarthritis of the carpometacarpal joint of the thumb”.

Dr. Arjan Damen is een BIG-geregistreerde arts.  Specialisme: borstvergroting, borstlift, borstverkleining, borstprothesewissel, buikwandcorrectie en ooglidcorrectie.

arts dr. Pieter Hupkens
Maak uw afspraak bij dr. Pieter Hupkens

Dr. Pieter Hupkens (BIG: 39039815201) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna verbleef hij in de Verenigde Staten voor wetenschappelijk onderzoek. Na zijn opleiding algemene chirurgie specialiseerde hij zich in 2005 tot plastisch chirurg. Sinds 2015 is dr. Pieter Hupkens verbonden aan Care Clinic, waar hij zich bezighoudt met correcties van het gelaat, de borsten en buik.

Dr. Pieter Hupkens is een BIG-geregistreerde arts. Voor meer informatie over het BIG-register en wat dit precies inhoudt, verwijzen wij u graag door naar de pagina BIG-registratie.

Specialisme: borstvergroting, borstlift, buikwandcorrectie, ooglidcorrectie en oorcorrectie.

arts dr. Paulien Hilven
Maak uw afspraak bij dr. Paulien Hilven

Dr. Paulien Hilven studeerde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Dr. Paulien Hilven neemt graag haar tijd om tijdens de consultatie naar uw vragen en wensen te luisteren. Op deze manier kan ze u een eerlijk en professioneel advies geven.

“Ik wil graag het zelfvertrouwen van mijn patiënten een boost geven. Dat zij zich beter voelen in hun lichaam met een natuurlijk resultaat.”

Specialisme: buikwandcorrecties, borstvergrotingen, borstliften, schaamlipcorrecties

arts drs. oran ayubi
Maak uw afspraak bij drs. Oran Ayubi

Drs. Oran Ayubi studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij zich gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde. Zij is al lange tijd werkzaam bij Care Clinic en verstaat het vak uitstekend. Drs. Oran Ayubi is tevens lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Zij is een BIG-geregistreerde arts, BIG:19923268801.

“Het is mijn passie om schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken.”

Specialisme: anti-rimpelbehandelingen, Belkyra, lipvergroting, liquid neuscorrectie, kaaklijnverstrakking en de FemiLift.

Drs. Arwind Chigharoe
Maak uw afspraak bij drs. Arwind Chigharoe

Drs. Arwind Chigharoe ervaart zijn werk als erg zeer bevredigend. Het betekent heel veel voor hem. “Naast de medische aspecten in de cosmetiek voel ik mij echt een kunstenaar die mensen er mooier uit laat zien. Dat is voor mij een compleet plaatje.” Het contact met cliënten is buitengewoon persoonlijk. Mensen komen bij Chigharoe met hun wensen waarvan hun dierbaren vaak geen notie hebben. Samen met zijn cliënten stippelt hij stappenplannen uit om zo de gewenste resultaten te bereiken. In de loop der tijd zijn daar langdurige- en goede relaties uit voortgekomen.

Specialisme: anti-rimpelbehandelingen, Belkyra, lipvergroting, liquid neuscorrectie en kaaklijnverstrakking.

arts drs. cedric de mahieu
Maak uw afspraak bij drs. Cedric de Mahieu

Drs. Cedric de Mahieu (BIG: 49054726201) studeerde aan de Universiteit van Leuven en werd daar gepromoveerd in 1984. Hij startte zijn carrière als huisarts en besloot zich daarna toe te wijden als onderzoeksarts binnen de Research en Development afdeling van een cosmetisch en farmaceutisch bedrijf. Vanaf 1992 stortte hij zich op de toentertijd nieuwe discipline: cosmetische en esthetische geneeskunde. Hij is gespecialiseerd in liposuctie, lipofilling en bilvergrotingen. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied.

Drs. Cedric de Mahieu is een BIG-geregistreerde arts. Voor meer informatie over het BIG-register en wat dit precies inhoudt, verwijzen wij u graag door naar de pagina BIG-registratie.

Specialisme: lipofilling, liposuctie en BBL.

bariatrisch consulent Chris Deprez
Maak uw afspraak bij dhr. Chris Deprez

Dhr. Chris Deprez is bariatrisch verpleegkundige en is elke donderdag van 11:00 uur tot 19:00 uur aanwezig in Barendrecht. Bij Chris kunt u terecht voor een consult over de maagballon, de maagband, een gastric sleeve, een gastric bypass en voor het aanpassen van het maagbandje. Tijdens het gehele traject van uw behandeling zal Chris u bijstaan.

“Een bariatrische ingreep gaat niet alleen over de beschrijving van een operatie. Het gaat over de relatie tussen cliënt en consulent en die moet gebaseerd zijn op wederzijds vertrouwen. “

Heeft u vragen of twijfels, aarzel dan niet en neem telefonisch contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer + 31 (0)180 – 439001. Ook zijn wij bereikbaar op ons WhatsApp nummer +31 6 15 60 09 28.

arts dr. wim verhaeghe
Maak uw afspraak bij dr. Wim Verhaeghe

Dr. Wim Verhaeghe studeerde geneeskunde en tandheelkunde aan de UGent. Aan het UZ Gent specialiseerde dr. Wim Verhaeghe zich als resident en als adjunct-kliniekhoofd.

Dr. Wim Verhaeghe is een mond-, kaak- en aangezichtschirurg die daarnaast ook gespecialiseerd is in tandheelkunde en implantologie. Daarbovenop heeft hij een grote interesse in hoofd- en halsoncologie en de orthognatische chirurgie in het kader van dysgnathie, slaapapneu-syndroom en genderdysforie.

Specialisme: adamsappelcorrectie, jukbeencorrectie, haarlijnverlaging, kaakhoekcorrectie, kincorrectie en voorhoofdscorrectie.

ingrid van dijken
Maak uw afspraak bij mw. Ingrid van Dijken

Mw. Ingrid van Dijken is verpleegkundige en werkt met veel plezier voor Care Clinic. Naast haar werk op de operatiekamer waar ze voornamelijk aan de zijde van patiënten staat, is ze elke week aanwezig in Barendrecht om de nacontroles van de patiënten uit te voeren.

“Er gaat heel wat vooraf aan een behandeling. Soms zijn patiënten een beetje zenuwachtig voor een technische handeling dus als ik ze het vertrouwen kan geven van: het is zo klaar, het is zo gepiept en het doet geen pijn, dan stelt ze dat gerust. Daar ben ik voor. Dat is een klein schakeltje in het proces dat mensen beter laat voelen en dat heb ik er graag voor over. Ik heb veel kennis van het menselijk lichaam en techniek. Ik ben heel handig.”

Mw. Ingrid van Dijken is BIG-geregistreerd. Voor meer informatie over het BIG-register en wat dit precies inhoudt, verwijzen wij u graag door naar de pagina BIG-registratie.